Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Adventstrikk – Bittamis Design for strikkelystne – Hønsestrikk

mandag 1. desember , 2014 kl. 08:14 i Hverdagsliv, Strikking. 4 kommentarer »

Denne adventstiden har jeg bestemt meg for å være med på Bittamis Design for strikkelystnes adventsstrikk (Facebook-gruppe). Litt variasjon fra bare babysstrikk, og annet håndarbeide.

Hønsestrikksjerf

Hønsestrikksjerf

Jeg har strikket så og si hele tiden siden jeg fant ut at jeg var gravid i mai måned. Mye babystrikk, som pledd, bilstolpose, hentesett og mye annet. Har en prosjekt på gang med en bunad, som må være ferdig senest 17. mai 2015.

Adventstidens store strikkemysterium passer for meg som avkoblingsstrikk. Et strikkemysterium i 20 deler av Bitta Mikkelborg. Det kommer deler hver mandag, onsdag og fredag. Del 11 er siste delen som er lagt ut. Selv har jeg ikke kommet lenger enn at jeg snart er ferdig med del 7. Planen er at man skal bruke restegarn, men jeg har kjøpt nye nøster, da jeg ikke hadde så mye restegarn ligende som passet til pinner/strikkefasthet. Nei, nå får jeg hive meg over pinnene igjen. Vi tastes.
Annonser


Kommentarer

 1. strikkehege sier:

  Se her ja, arbeidet «skrider» frem. Ok med litt avkoblingsstrikk. Har noen forskjellige ting på pinnene jeg også. Noe mønster og noe uten. Til enhver anledning. Så fint bilde du har som toppbilde, forresten :)

 2. Bitta sier:

  Så hyggelig at du skriver om adventsmysteriet. :) Du får et flott skjerf!

  • hobbysiw sier:

   Tusen takk Bitta. Hyggelig med kommentar fra deg. Bare hyggelig å kunne skrive om noe som opptar tiden min som er hyggelig og gjøre. Oppskriftene dine er enkle å følge for en litt nybegynner som meg. :)(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.