Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Babyshop: Dagens salg – Videre i Adventsmysteriet – Babynest leveringer

torsdag 4. desember , 2014 kl. 09:53 i Babyting, Hverdagsliv, Strikking. 2 kommentarer »

Åhhh, som jeg koste meg på på «kulemage»-treff på Starbucks Oslo City i går. Vi var totalt 6 blivende mødre som møttes. Gleder meg til å møte dere igjen jenter, da forhåpentligvis med våre små håpefulle i armene. Hanne fikk også overlevert sitt babynest i går. Hun ble kjempefornøyd. Fikk også melding fra Veronika som også fikk hentelapp på sitt babynest i går, og hun var også kjempefornøyd. Ikke noe er bedre enn med fornøyde kunder.

Kjørte elbilen inn til Oslo i går, brukte 40 minutter fra her vi bor, og inn til Montebello. Det må jo være rekord med tanke på at det vanligvis er stor trafikk. Ja takk til elbil som gjør pendling såååå mye enklere, enn å stå i kø. Parkerte i parkeringshuset på Oslo City, der er det gratis lading så lenge du betaler for parkeringen. Uansett om du kjører elbil eller vanlig bil, må du jo allikevel betale på «private» parkeringer.

Ellers er planene i dag å få reist inn på Babyshop Gulskogen. Der har de gratis lading for elbiler. Babyshop har i dag 25% avslag på ting til Stokke Steps stolen. Vi har allerede selve stolen, og newbornsettet som heter Stokke Bouncer. Det vi skal kjøpe er Steps Babysett, Steps Spisebrett, Steps Sittepute. Da tror jeg vi har nesten alt vi trenger av store ting babyen det første året og vel så det.

Når jeg kommer hjem fra Gulskogen er planen og strikke videre på Adventsmysteriet til Bitta, del 13 ble lagt ut i går, men jeg har begynt på del 9 nå, så jeg må strikke litt for å komme ajour.

Må også takke mine lesere, nå har jeg kommet inn på topp 20 listen til Bloggnorge.com, på en flott 19. plass. Tusen hjertelig takk for at dere leser bloggen min. Legg gjerne igjen en kommentar også.

Ønsker deg en utrolig flott dag.

 

Annonser


Kommentarer

  1. strikkehege sier:

    Så koselig Siw, og så gøy at mottakerne er fornøyde med babynestene du har lagd :) . Forresten, du ligger nå på 13. plass på topplisten :) Gratulerer :)(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.