Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Happy sunday

søndag 11. mai , 2014 kl. 11:21 i Hverdagsliv, Strikking. 3 kommentarer »

Hei fra sofa’n denne søndags formiddagen. Foreløpig er det strikking og Bonanza her. Senere i dag blir det dugnad i vel-et.

20140511-111947.jpg
Sommergenseren har jeg kommet et stykke på vei på. Men det går ikke så fort. Strikker ikke like fort som mine strikkevenner. Men en dag skal jeg få opp tempoet. Første bud er å lære seg å lese oppskriftene og skjønne hva de mener. Ja, ja. Man lærer så lenge man lever. :)

Ha en fin søndag. :)


Kommentarer

  1. strikkehege sier:

    Se her ja, så bra at du skjønte beskrivelsen på opplegg av masker med en tråd:) Gleder meg til å se genseren ferdig :) Ha en fin dag. Klem

  2. strikkehege sier:

    Bare hyggelig :)



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.