Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Dagens planer: Førbarseltreff i Oslo og avlevering av babynest

onsdag 3. desember , 2014 kl. 07:34 i Babyting, Homemade, Hverdagsliv, Strikking, Sying. 0 kommentarer »

Tirsdagen bare fløy avgårde med legebesøk og oppfølging av andre avtaler. Derfor var det godt og komme hjem til slutt og slappe av litte gran med Adventsmysteriet på pinnene, er vel straks ca 2/3 på vei på del 8. Det er fremdeles ikke forsent om du vil være med. Det forutsetter en Facebook-konto. Filene til Adventsmysteriet finner du her, og «påmeldingen» til Adventsmysteriet finner du her.

Middagen i går ble seikaker, med grønnsaker, poteter og brunsaus. Hos oss er det alltid fisketirsdag, så da gjelder det bare variere med fiskeslagene. Videre utover kvelden ble det tittet på neste års sommerferie. Litt begrenset hvor man kan dra med en 5-6 mnd gammel baby, samtidig som man da har bonusbarn på 9 og da 12 år, som også skal ha det gøy. Må vente litt med å skrive hvor vi endte opp hen da barna ikke har fått beskjed.

I dag står førbarseltreff på planen. Vi er en gjeng med 5-8 damer/jenter som skal møtes og «måle kulemagene» våre for første gang. Det blir så koselig og møte de man har «skravlet» med på nettet de 5-6 siste månedene ansikt til ansikt. Samtidig så får isåfall en av de babynestet som jeg har sydd til henne. Skal få lagt ut bilde når hun har mottatt det, men synes hun bør få se det først. Mulig jeg får levert et babynest til i dag.

Fikk forresten merkelappene jeg bestilte fra labelman.no for 2 måneder siden i går…. Hatt flere mailer frem og tilbake med de, men endelig kom de. Litt trist at jeg ikke fikk merket alle tingene jeg har laget i løpet av høsten før jeg måtte sende de. Men ting fremover blir nå merket.

Ønsker mine lesere en fin dag.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.