Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Tusen, tusen takk til dere lesere – Videre på Adventsmysteriet – Helgens planer

fredag 5. desember , 2014 kl. 15:46 i Homemade, Hverdagsliv, Strikking. 0 kommentarer »

Først og fremst tusen, tusen takk til dere lesere. Tenk allerede inne på topp 20 listen til bloggnorge.com. Startet dagen i går på 19. plass, og i dag er bloggen oppe på 13. plass. Jeg er dere evig takknemlige.

Dagen i dag har stort sett blitt tilbragt i sofaen med strikking videre på Adventsmysteriet og titting på langrenn på TV. Har igjen 12 rader på mønsterdel 10, så jeg regner med å starte på mønsterdel 11 i løpet av kvelden. Bitta og hennes medhjelpere legger ut nye deler på mønstret hver mandag, onsdag og fredag sånn rundt kl 18. Filene til mønstrene finner du her. Planen var også egentlig og sydd ferdig de to siste babynestene jeg har i bestilling i løpet av dagen, men meg har vært plaget med muskelkramper i ryggen, og da har det vært godt og kunne ligge litt i sofan og strikke.

Adventsmysteriet.

Adventsmysteriet.

Ellers har vi planer for morgendagen å reise til Tomb VGS, og Åpen Julegård. Vi var der for 2 år siden også, og det var kjempekoselig. Elevene viser litt hva de gjør på skolen, og det er mulighet til å få kjøpt litt små ting på marked både av ting, mat og håndarbeid. De hadde også vaffel stekt på kumlokk. Husker de var kjempe gode. Kanskje julestemningen kommer smygende… Håper isåfall at formen er såpass at jeg klarer en hel dag.

Søndagen skal vi i bursdag til niesen til samboeren min, hun blir 8 år. Håper gaven faller i smak, skal prøve og få lagt ut bilde når hun har fått den. :) Vi gleder oss til å feire henne.

I dag står koteletter på menyen, får vel sette igang å skrelle og koke poteter. Må forresten også sette igang et brett eller to med knekkebrød også, siden dagens handling ble utsatt til i morgen. Vanligvis har vi 3 handledager i uken til innkjøp av mat, mandag, onsdag og fredag.

Ønsker alle mine lesere en fortreffelig førjulsfredag.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.