Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Lørdagskos og forandring i planer

lørdag 6. desember , 2014 kl. 12:41 i Hverdagsliv, Strikking. 0 kommentarer »

Sååå utrolig flott vær og våkne til i dag. Sol fra knall blå himmel, -1 grad i lufta, og knitring i sneen når man gikk for å hente avisen. I dag sov både sambo, jeg og baby i magen utrolig godt og lenge, helt til kl 11… Kan ikke huske sist jeg sov så lenge. Det resulterte da i forandring i planene. Ingen Tomb julegård i år. Vi hadde tenkt å prøve den nye bilen min ned dit, Nissan Leaf. Foreløpig har jeg bare positive ting å si om den. Så det hadde vært spennende og prøvd den på skikkelig langkjøring. 

Planene i dag blir allikevel ut en liten kjøre tur, for å handle inn litt middag til i kveld. Alt annet til helgen ble handlet inn i går. Ellers blir det strikking i sofaen og titting på vintersport. Det ble ikke noe videre på Bittas adventmysterie i går, men jeg gyver på i dag. Fremdeles 12 rader på del 10, og del 14 ble publisert i går.

Prøver å stikke innom bloggen litt senere i dag, for å ønske dere en god helg og oppdatere dere hvordan det går med strikkingen.

Ha en fortreffelig lørdag så lenge.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.