Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Oppsummering av helgen, og uken så langt

onsdag 10. desember , 2014 kl. 09:27 i Babyting, Homemade, Hverdagsliv, Strikking. 0 kommentarer »

Hei og hopp alle mine kjære blogglesere. Siden forrige innlegg har det vært hurramegrundt med bursdager og ferdigstilling av babynest, samt strikking.

Søndagen var vi i bursdag til tantebarn, hun ble 8 år i går mandag. Bursdagsgaven ble en hjemmestrikket barneskappel-genser. Garnet ble kjøpt hos Line på Kniplingen på Kolbotn. Bursdagsbarnet ble kjempefornøyd, og den var allerede i bruk på skolen mandagen. (Bildet er lagt ut med tillatelse fra foreldrene).

Barneskappel

Barneskappel

Mandagen var å komme seg på beina igjen, og strikke litt videre på adventsmysteriet til Bitta. Er fremdeles noen mønstre på etterskudd, men regner med å komme ajour før mysteriet avsluttes. På kvelden var vi i bursdag til fadderbarnet. Tenk han ble 15 år. Som tiden flyr.

Tirsdagen var jeg og sofaen veldig gode venner inntil bilen min skulle på service. Så etter 3 timer der, fant de feilen, og jeg kunne reise hjem igjen. Fikk også levert det nest siste babynestet jeg har sydd. Så nå er det bare et babynest igjen til levering, som blir hentet i dag.

I dag blir det å slappe av litt med strikking og TV, før jeg har litt på planen igjen i morgen. I tillegg har jeg nå bare 38 dager igjen til termin. Wow… synes tiden har gått utrolig fort. Har igjen 4 maskiner med klesvask før alle klær i 50-56 er vasket ferdig. Rommet er ca 95% klart, og alle store ting er på plass.

Har forresten glemt å takke dere leserne mine. Har krøpet helt opp på 7. plass på topplisten til Bloggnorge. Tusen takk til mine trofaste lesere

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.