Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Hæppi Torsdag

torsdag 11. desember , 2014 kl. 08:55 i Babyting, Homemade, Hverdagsliv, Sying. 1 kommentar »

Åhhh. Nå er alle babynestene jeg har laget solgt og levert. Har laget 8 totalt, og beholdt 2 selv. Og det som var så koselig var at alle mottakerne var så fornøyde. Det er bare så hyggelig, samtidig så skryter de av det i sine kanaler så jeg har fått noen forespørsler om å sy noen fler. Akkurat nå er det å få huset i stand til jul som står på planen, så jeg får se om jeg får tid til et nest eller to til før jul. Send meg gjerne en mail. Bildene av babynestene jeg har laget finnes her.

Babynestene kan brukes på begge sider.

Babynestene kan brukes på begge sider.

Babynestene kan brukes på begge sider.

Babynestene kan brukes på begge sider.

 

 

 

 

 

 

 

 

Planen i dag er et møte i Drammen, før jeg drar hjem igjen til Adventsstrikkemysteriet mitt. Er kun på del nr 11, så jeg er litt på etterskudd. Håper å komme ajour i løpet av et par dager.

Ellers har jeg nå vasket alle klær til babyen kommer. Eller det vil si alle klær i størrelsene 50-56, det ble noen maskiner, for å skille på bomull-ull, lyst-mørkt. Gleder meg veldig til å bli kjent med krabaten som lever inne i magen min. Det er ikke lenge igjen nå. Bestilte meg akupunkturtime til modningsakupunktur i går, så første time er i morgen. Noen sier at barnet kan komme fort når man begynner med den type akupunktur, men jeg har en «muntlig» avtale med huleboeren at han ikke får komme ut før termin.

Annonser


Kommentarer

  1. hjemmelagagreier sier:

    Hærrelighet så sjønn den var!(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.