Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Luciadagen: Babynest klare til levering og julebord med Zinzino

lørdag 13. desember , 2014 kl. 11:35 i Babyting, Homemade, Hverdagsliv, Sying. 0 kommentarer »

Hei og god lørdag til mine lesere. Dette innlegget blir dessverre uten strikking, men om babynestene jeg har laget siste døgnet. Trodde jeg skulle klare og strikke litt i går også når samboer var på julebord, men det ble med 6 timer til babynest i går, en time forrige dagen, og en time på morgningen i dag. Synes ikke det var «gæli» å sy 4 nest på 8 timer… Brukte en liten time på torsdag, 6 timer i går, og en time i dag for å ferdigstille de 3 siste. Har allerede vært på posten og sendt nestene til mottakerne, så jeg håper de blir fornøyde.

4 babynest klare for sending

4 babynest klare for sending

 

 

Jeg må bare tipse dere om Postens Sporings app. Der kan man lage adresselapper og betale porto med en gang, slik at du kan ordne alt hjemme før du drar på posten. Det sparte meg for mye tid med å skrive alle lappene for hånd og lage kø på posten, nå var det bare og legge i esken, og klistre på lappen jeg hadde med hjemmenfra.

 

 

 

 

 

 

 

Mørkblå med stjerner/lyseblå babynest

Mørkblå med stjerner/lyseblå babynest

 

Babynestene jeg laget denne gangen var tre helt like i blå og lyseblå, og et i litt mer beigetoner. Ble fornøyd med alle 4, og håper mottakerne blir like fornøyde.

Materiale som ble brukt til disse nestene var:
Marineblå med stjerner, finnes her. Lyseblå, finnes her.
Snorstoppere, finnes her.
Snorende, finnes her.
Anorakksnor, finnes her.
Pyntebånd, finnes her.
Platevatt, finnes her.

 

 

Beige babynest med mønster

Beige babynest med mønster

 

Dette babynestet har jeg dessverre ikke tatt vare på navnet på stoffene jeg har brukt. Kjøper og jeg ble enige over messenger på Facebook, og sendte bilder over der. Så jeg ser kjempe spent på om hun er like fornøyd med å se det i virkeligheten, som bare på bildet.

Jeg har planer om å få til å sy ett nest til nå før jul. Så tror jeg at jeg tar babynest-sypause frem til januar, eller etter Olav har kommet. Er du interessert i babynest med levering i januar 2015, så ta kontakt. med meg.

 

Jeg skal prøve og sy en sovepose til babyen i magen, som han kan bruke når han har vokst fra babynestet. Legger ut oppskrift på det når jeg er ferdig. Spent på hvordan det går. Følg med på bloggen.

Ellers skal jeg snart inn til Oslo, og møte min kjære. Vi skal på julebord med herlige kollegaer i Zinzino, så blir det hotellovernatting og hjemreise i morgen. Gleder meg, for dette blir det eneste julebordet jeg får gått på i år. Mammakjolen er klar. :) Kanskje jeg får tatt et bilde og lagt ut.

Ønsker dere alle en fortreffelig Luciadag/kveld videre.

 

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.