Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Koselunsj med strikking

torsdag 18. desember , 2014 kl. 07:20 i Babyting, Baking, Homemade, Hverdagsliv, Strikking, Sying. 0 kommentarer »

Hei mine trofaste lesere. Må bare si at det var hyggelig at dere likte oppskriften jeg la ut for et par dager siden. Vet det er mange som har prøvd de i etterkant med stor suksess. En prøvde faktisk også å ta i litt kakao i siste rest av deigen. Drømmene blir da litt mørkere, og i følge tipseren meget gode med litt sjokoladesmak også.

I går fikk jeg også laget ferdig og sendt siste babynestet før jul. Håper mottakeren mottar det før innleggelse i 2. juledag. Heier på Posten at de får levert henne pakken i tide. Til nå har jeg sydd 13 babynest, og solgt 11 av de. Lillegull i magen er så heldig at han får to, en som ligger fast i vuggen og en som blir litt sånn mellom vår seng, hans seng, og skal med på sykehuset. Nå tar jeg en julepause fra babynestsying, men satser på og komme sterkere tilbake i januar, om noen ønsker å kjøpe. Bilder av babynestene kan dere se her.

Ferdig babynest

Ferdig babynest

Detaljer Babynest

Detaljer Babynest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil forresten tipse dere om appen «SPORING». Om både du og mottaker benytter seg av appen vil man kunne følge pakken helt fra sending til mottak. Samtidig kan man lage sendelappene til Norgespakkene og betale med Visa kort samtidig, slik at man kan bare printe ut lappen, og klistre på pakken. Så er det bare og levere på ditt lokale postkontor. Da får både du og mottaker beskjed om pakkens reise. Utrolig praktisk.

Ellers på planen i dag, står to møter på morgningen, før jeg skal spise lunsj sammen med noen søte jenter/damer i fødselsgruppa her hvor jeg bor. Det er søte Line som har tatt initiativ til å treffes før jul. Strikketøyet er med, henger etter på Bittas Advendtsmysterie… Må få strikket litt når julefreden har senket seg og i romjulen sånn at jeg blir ferdig med det. Må jo få strikket alle 20 delene, kan jo ikke stoppe før det er ferdig.

Ønsker alle mine lesere en god førjuls-torsdag, og er dere evige takknemmelige at dere tar dere tid til å lese bloggen min. Tenk nå er jeg Topp 5 på Bloggnorge.com.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.