Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Semifinale og Strikking

fredag 19. desember , 2014 kl. 20:18 i Homemade, Hverdagsliv, Strikking. 0 kommentarer »

Endelig har jeg fått strikket litt igjen… Etter et par uker med strikketørke på grunn av andre hobbysysler som sying, samt vasking til jul.

Leverte samboers bil på service i dag, og satt og ventet, da ble det 3 timer med strikking. Ferdig med del 11 i Bittamis Adventsmysteriet, og kommet meg til rad 20 på del 12…. Så la Bitta ut siste del i kveld kl 18, så nå er mønsteret ute komplett, nå er det bare og strikke på. Har fått strikket litt hjemme i dag også. Formen har ikke vært helt på topp, så det går greit å ligge og strikke.

I går rakk jeg også innom Line og rakk å spise lunsj med de andre gravide damene i kommunen. Det var kjempe koselig. Tenk at neste gang, så så er vi kanskje dobbelt så mange, siden alle babyene da har kommet til verden. Det skal bli så koselig.

Men nå blir det strikking og håndball resten av kvelden, før tidlig natta i kveld.

Ønsker mine lesere en herlig fredag.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.