Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Juletre pyntet, og kosestrikk mens man venter på julaften

mandag 22. desember , 2014 kl. 17:19 i Hverdagsliv, Jul, Strikking. 0 kommentarer »

Tenk nå er det ikke mange dager igjen til julaften. Er du ferdig med julegaver? Mangler litt til sokkegaven til sambo jeg, ellers er jeg i mål med innkjøp. Må bare pakke inn, men det kan man gjøre i morgen.

Vi var så flinke og pyntet juletreet i går. Har en samboer som er utrolig glad i farger, så jeg har gått med på at at vi skal ha fargede lys på juletreet vårt. Trodde i fjor at det skulle bli skikkelig amerikansk bling og utspjåket, men det ble faktisk veldig fint i fjor, så jeg gikk med på at vi skulle ha det i år også. Sammen med glitter og noen kuler med lys i synes jeg treet ble veldig bra.

Pyntet juletre

Pyntet juletre

I dag har jeg sovet store deler av dagen, etter å ha ligget våken store deler av natten. Så kvelden frem til jeg skal hente samboer på et lite guttas julebord nå i kveld skal jeg sitte/ligge og strikke. Formen er ikke helt på nett. Men med 26 dager til termin er det vel lov å være litt slack.

Ellers i helgen har vi vært både i Sverige på «harryhandel» og rukket Julepils treff på Noah´s ark sammen med min kjære «søster». Hun er egentlig kusinen min, men vi ser på hverandre som søsken. Det er 3dje gang jeg og sambo var på julepils treffet. Det var jo bare så koselig.

Nå blir det strikking på sofan, så titter jeg nok innom bloggen i morgen, for å oppdatere litt.

Ha en trivelig kveld.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.