Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

God Jul til alle mine lesere

onsdag 24. desember , 2014 kl. 14:44 i Hverdagsliv. 2 kommentarer »

Tenk nå er dagen her, dagen som alle spesielt de små venter på, dagen som kanskje er den lengste av alle dager, og matlysten ikke er helt på topp før sent på kvelden. Dagen da nesten alt er lov, godteri til frokost for eksempel.

Innhold Julesokk

Innhold Julesokk

Her i huset har sambo og jeg tradisjon å gi hverandre julesokk med innhold for maks 500 kr fremfor gave(r) under juletreet. Julesokken åpnes i senga, og vi koser oss med en god kopp kaffe og i dag var det hans tur til å åpne smarties kalenderen vi har delt.
I julesokken hans var det en ny kosebukse (denne gang med lommer), sjokolade, tyrkisk pepper drops, en liten bok «jeg elsker deg», kinobilett,  jägermeister miniatyrflaske og apotekets lakris drops. Han ble kjempe fornøyd med gaven. I min sokk var det fylt med en kjempesøt julenisse telysestake, engel, duft-telys, duftlys x 2, og en pakke med sjokolade trøffel som det sto MAMMA på. Da skal jeg si tårene trillet. Første gang jeg har fått noe det står MAMMA på… Lettere hormonell og lettrørt. Så den er pakket ned i fødebagen og skal nytes på sykehuset så fort huleboeren er ute.

Ellers har dagen her foreløpig gått til å dekke på til gjestene kommer, lage karamellpudding (selvsagt fra bunnen), og slappe av på sofaen med strikketøyet. Tenkte å dele oppskriften min på karamellpudding med dere i morgen.

Nå skal jeg straks hoppe i dusjen også skal jeg begynne på siste rest av julemiddagen. Her har sambo stått for ribbestekingen (følger i år NRK-s oppskrift), og jeg står ellers for tilbehøret med hjelp fra sambo.

Ønsker mine lesere en GOD JUL og en trivelig julekveld, nyt den.

 

Annonser


Kommentarer

  1. strikkehege sier:

    God jul, til deg og dine Siw. Nyt dagen og kvelden du også ❤️(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.