Bloggnorge.com // Siw's hobbykrok
Start blogg

Strikking, sying og kos

Mandagskveldskos og dagens planer

tirsdag 2. desember , 2014 kl. 09:40 i Babyting, Hverdagsliv. 0 kommentarer »

I går kveld møtte jeg 6 koselige kommende mammaer i Asker/Røyken området. Det var bare kjempekoselig, praten gikk om klær, fødsler og mye annet. Litt strikking ble det også. Olav (babyen i magen) oppførte seg eksemplarisk i magen så og si hele kvelden. Alle hadde det kjempekoselig, og var enige om at dette måtte gjentas. Jeg kom også hjem med noen klær jeg fikk byttet til meg :)

Ellers står det på planen i dag å straks dra til fastlegen og forlenge den siste sykmeldingen før jeg går ut i permisjon…. Tenk nå er det 46 dager til termin, og 6 dager igjen til jeg regnes som høygravid. Har så vidt begynt å vaske noe klær. Hentesettet og bilstolposen som jeg har strikket er vasket og dampet, og ligger klart til å bli pakket ned i sykehusbagen.

Må nok innom Galleri Margrethe i dag også å fylle opp noe nøster til Adventstrikk også.

Ønsker alle en fin dag!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Siw's hobbykrok" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.